Stilaan komen de feesten er weer aan. Uw bakker wil om dit nog beter te doen slagen u een handje helpen van het aperetief tot het dessert.

Warme hapjes gevulde met kaas, kip garnaal, krab. Pizza en quiche.

Soepbroodjes wit en bruin, afgewerkt met maanzaad, sesamzaad, hotelbroodjes.

Gebak met biscuit, bavarois, chocolademouse afgewerkt met slagroom, crème au beurre, advocaat, meringue, fruit, chocolade...

Mini dessert: Petitfours, mignottes, profitorole met slagroom of crème au beurre, bavarois, javanais, chocomousse, riz condé...

Groot assortiment meringue, dessertkoekjes chocolade, pralines, truffels, suikervrije pralines.

Notenbrood, rogge rozijnenbrood, dubbel rozijnenbrood, ciabattas, zuurdesem, multigranen stokbrood, kerstkransen.

Geschenken gevuld met huisgemaakte lekkernijen.

Zaterdag 15 december open van 8u00 tot 12u00 en 14u tot 18u
Zondag 22 december open van 8u00 tot 12u00 en 14u tot 18u
Zondag 29 december open van 8u00 tot 12u00 en 14u tot 18u

Dinsdag 24 december open van 7u30 tot 16u00
Dinsdag 31 december open van 7u30 tot 16u00

Woensdag 25 december gesloten
Woesndag 1 januari gesloten