Stilaan komen de feesten er weer aan. Uw bakker wil om dit nog beter te doen slagen u een handje helpen van het aperetief tot het dessert.

Warme hapjes gevulde met kaas, kip garnaal, krab. Pizza en quiche.

Soepbroodjes wit en bruin, afgewerkt met maanzaad, sesamzaad, hotelbroodjes.

Gebak met biscuit, bavarois, chocolademouse afgewerkt met slagroom, crème au beurre, advocaat, meringue, fruit, chocolade...

Mini dessert: Petitfours, mignottes, profitorole met slagroom of crème au beurre, bavarois, javanais, chocomousse, riz condé...

Groot assortiment meringue, dessertkoekjes chocolade, pralines, truffels, suikervrije pralines.

Notenbrood, rogge rozijnenbrood, dubbel rozijnenbrood, ciabattas, zuurdesem, multigranen stokbrood, kerstkransen.

Geschenken gevuld met huisgemaakte lekkernijen.

Maandag Dinsdag Woensdag Zaterdag Open van 7u30 tot 18u
Donderdag 24 december open van 7u30 tot 16u
Donderdag 31 december open 7u30 tot 16u

Zondag 20 december open 7u00 tot 12u00 - 14u00 tot 17u00
Zondag 27 december open 7u00 tot 12u00 - 14u00 tot 17u00

Vrijdag 25 december gesloten
Vrijdag 1 januari gesloten