Stilaan komen de feesten er weer aan. Uw bakker wil om dit nog beter te doen slagen u een handje helpen van het aperetief tot het dessert.

Warme hapjes gevulde met kaas, kip garnaal, krab. Pizza en quiche.

Soepbroodjes wit en bruin, afgewerkt met maanzaad, sesamzaad, hotelbroodjes.

Gebak met biscuit, bavarois, chocolademouse afgewerkt met slagroom, crème au beurre, advocaat, meringue, fruit, chocolade...

Mini dessert: Petitfours, mignottes, profitorole met slagroom of crème au beurre, bavarois, javanais, chocomousse, riz condé...

Groot assortiment meringue, dessertkoekjes chocolade, pralines, truffels, suikervrije pralines.

Notenbrood, rogge rozijnenbrood, dubbel rozijnenbrood, ciabattas, zuurdesem, multigranen stokbrood, kerstkransen.

Geschenken gevuld met huisgemaakte lekkernijen.

Zondag 12 december open van 8u tot 12u en 14u tot 18u
Zondag 19 december open van 8u tot 12u en 14u tot 18u
Zondag 26 december open van 8u tot 12u en 14u tot 18u

Dinsdag 21 december open van 8u tot 17u
Dinsdag 28 december open van 8u tot 17u

Zaterdag 25 december gesloten
Zaterdag 1 januari gesloten