Assortiment

Een klein inzicht in wat er allemaal in onze bakkerij te vinden valt. Alle producten worden ambachtelijk en vers gemaakt.

Seizoensproducten

Ieder seizoen brengen wij een aantal producten terug in de kijker die enkel tijdens deze periode verkrijgbaar zijn.

Kleine lekkernijen

Kleine lekkernijen zoals pralines, koekjes, muffins, cupcakes, enz. zijn ook verkrijgbaar. Perfect voor een koffiepauze, een verjaardag, een zakelijke bijeenkomst of gewoon om te genieten.

Taarten op maat

Huwelijk, jubileum, verjaardag, geboorte, of gewoon een leuke taart voor jezelf? Geef ons een idee van wat het moet worden met enkele foto's en voorbeelden, of laat het creatieve werk volledig aan ons over. Kies dan nog hoeveel mensen mee moeten kunnen smikkelen, en wees verrast voor onze lekkere taarten op maat.
Inspiratie nodig? Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina.

Gebak en taarten

Kleine gebakjes, grote taarten: bij ons kan je terecht voor elke gelegenheid. Door de ruime keuze is er voor ieder wat wils.

Koffiekoeken

Kies uit klassieke koffiekoeken, zelfgemaakte versies met chocolade, noten of andere smaken. De koffiekoeken van Bakkerij De Ridder zijn heerlijk zoet, om zelf te eten en perfect om cadeau te geven.

Brood en broodjes

Het hart van de zaak: ├ęcht goed brood. Bakkerij De Ridder biedt een breed assortiment aan vers brood. Of u nu kiest voor een klassiek wit brood, een granenbrood, enz. U bent verzekerd van een vers, heerlijk en ambachtelijk gebakken brood.

Suggesties?

Natuurlijk zijn er in onze bakkerij nog een heleboel andere producten te verkrijgen. Ben je ergens niet zeker van of heb je een suggestie? Laat het ons zeker weten.